fbpx

Termeni, Condiții și GDPR

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro).

Site-ul Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) este operat de societatea Skinart – Dermopigmentation Clinic, cu sediul in Strada Razoare, Nr. 204B, Camera 1, Floresti, Cluj. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si inscrierea pentru reduceri de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l solicita. Raporturile comerciale dintre vizitator si Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la programare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore pana la programare sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email hello@skinart.ro

Sunt de acord cu folosirea datelor mele personale (nume, e-mail) de catre Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro), conform regulamentului 2016/679/UE, în scopul marketingului direct.

GDPR

În vederea alinierii la prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare „Regulamentul”) Skinart – Dermopigmentation Clinic (skinart.ro), în calitate de operator de date cu caracter personal în sensul Regulamentului

Vă informează cu privire la următoarele aspecte:

Pe parcursul colaborării noastre, subscrisa am prelucrat datele dvs. cu caracter personal, în scop precontractual în vederea încheierii între subscrisa și dvs. a unui contract agreat de părți și totodată în scop de marketing direct, adică pentru a vă ține la curent cu produsele, serviciile și ofertele noastre.

În măsura în care sunteți de acord ca subscrisa să prelucrăm în continuare datele dvs. cu caracter personal cu privire la nume, prenume, adresă de email și nr. de telefon în scop de marketing direct, respectiv pentru a vă trimite în continuare informații privind serviciile, produsele și ofertele pe care vi le punem la dispoziție, vă rugăm să ne trimiteți la adresa de email: hello@skinart.ro că sunteți de acord să vă dați consimțământul cu privire la prelucrarea datelor mai sus arătate în scop de marketing direct, respectiv dacă sunteți sau nu de acord cu prelucrarea în continuare.

În măsura în care până la data de 31 decembrie 2021 nu ne comunicați consimțământul dvs., datele dvs. cu caracter personal menționate mai sus vor fi șterse din baza de date a subscrisei și nu veți mai primi nici un fel de informare în legătură cu serviciile, produsele și ofertele noastre.

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal îl reprezintă consimțământul dvs., durata prelucrării fiind pe întreaga durată a existenței consimțământului.

Consimțământul dvs. poate fi retras printr-un email trimis la adresa hello@skinart.ro și va avea ca și consecință încetarea prelucrării.

Retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Datele dvs. nu vor putea fi folosite în alte scopuri.

Totodată, noul Regulament oferă drepturi suplimentare persoanelor cărora li se prelucrează date cu caracter personal, drepturile dvs. fiind:

-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteți solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;

-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care există erori cu privire la datele care vă sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Subscrisa vom comunica rectificarea fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate;

–dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor: aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor în următoarele situații: dacă ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă subscrisa nu mai am nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitați  pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs.;

–dreptul de a solicita ștergerea datelor: puteți solicita ștergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, dacă v-ați retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; dacă vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale;

-dreptul de a solicita transferul datelor (dreptul la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la bază consimțământul dvs. și prelucrarea este una automată;

-dreptul de a vă opune prelucrării: aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în acest caz datele dvs. vor fi șterse;

– dreptul de a vă opune să faceți obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilare.

Toate aceste drepturi pot să fie exercitate printr-o cerere adresată subscrisei, în calitate de operator.

În situația în care considerați că v-au fost încălcate drepturile anterior menționate, aveți posibilitatea să vă adresați cu o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Notă: Folosim platforma MailChimp pentru e-mail marketing. Odată ce ai apăsat butonul “Abonează-mă”, informaţiile tale vor fi tranferate la MailChimp pentru procesare. Află mai multe despre politicile de confidenţialitate MailChimp aici. -: https://mailchimp.com/legal/