fbpx

Ce este dermo/micropigmentarea buzelor?

Dermo/micropigmentarea buzelor este un proces similar cu cel al unui tatuaj convențional, dar este departe de a fi la fel de intens și dureros, iar pigmenții folosiți sunt organici și semi-permanenți, comparativ cu pigmenții pentru tatuaj corporal care sunt anorganici și permanenți. Dermograful sau aparatul de tatuat necesită un ac micro sau nano ac de 0,18mm ceea ce oferă posibilitatea unei mișcări controlate, extrem de precise, și penetrarea pigmentului în mod progresiv în stratul dermic superior.

     Însfârșit ai găsit nuanța pentru buze care te prinde cel mai bine, dar ea fie rămâne pe fiecare pahar din care bei, fie se șterge puțin câte puțin pe pargursul întregi zile și te simți nevoită să o tot verifici pentru a o reîmprospăta.
Dacă buzele tale și-au pierdut din culoare, sunt prea subțiri sau asimetrice, dermopigmentarea lor te va face să te simți din nou frumoasă! ⠀
– Cu ajutorul machiajului semipermanent/dermopigmentării cosmetice a buzelor forma și culoarea lor poate avea aceași intensitate indiferent de momentul zilei.
– Cu nuanța și forma potrivită pentru acestea, vei zâmbi din nou plină de încredere!

Micropigmentarea buzelor

Ușurează-ți rutina de make-up
Lei800
600 Lei
  • Micropigmentare buze simplu
  • Micropigmentare buze ombre
Popular